Kinder Bueno

A Kinder Bueno csokinak szinte lehetetlen ellenállni, így biztosra veheted, hogy az azonos fantázianévre hallgató sütemény sem fog csalódást okozni.

MENÜ

Kinder Bueno szelet

Hozzávalók a tésztához:

  • 15 dkg vágott dió
  • 6 tojásfehérje
  • 6 evőkanál kristálycukor
  • 2 evőkanál liszt
  • 2 evőkanál zsemlemorzsa
  • 1 evőkanál étolaj
  • fél üveg mogyorókrém
  • fél csomag sütőpor
  • háztartási keksz

Hozzávalók a krémhez:

  • 10 dkg csoki
  • 6 tojássárgája
  • 5 dl tej
  • 3 dl tejszín
  • 3 evőkanál liszt
  • 1 csomag vaníliás pudingpor

Elkészítés ideje:

60-70 perc.

Elkészítés menete:

A tojásokat válaszd ketté. A fehérjét keverd össze a cukorral, és verd fel - nem kell, hogy kemény hab legyen. Add hozzá az étolajat, a sütőporos lisztet, valamint a zsemlemorzsát, és keverd össze alaposan. Egy tepsibe fektess sütőpapírt, és öntsd rá a masszát, ezután hintsd meg dióval, és 180°-ra előmelegített sütőben nagyjából 15 percig süsd. A meleg tésztát kend meg a mogyorókrémmel.

 

Asztali nézet